.©ÝobÝ™

Online Gaming Tutorial


  ASUS aduce gamingul la perfectiune

  Distribuiţi
  avatar
  cyoby
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 113
  Data de inscriere : 25/09/2009
  Varsta : 24
  Localizare : Romania/Vaslui

  ASUS aduce gamingul la perfectiune

  Mesaj  cyoby la data de Sam Oct 03, 2009 4:04 pm


  La targul Computex 2009, Asus a prezentat sub sigla ROG – Republic of Gamers, o serie de produse inovatoare menite sa aduca experienta jocuruilor pe PC la urmatorul nivel.
  Republic of Gamers este initiativa Asus care-si propune sa aduca publicului avizat componente hardware si tehnologii de top in materie de gaming, seria ROG detinand pana acum cateva recorduri mondiale 3DMark Vantage.

  Utilitarul MemOK! rezolva problemele privind compatibilitatea memoriilor, si implicit usureaza upgradarea sistemelor PC. Astfel, in cazul unei erori dupa instalarea unor module RAM noi, e suficient sa apesi un buton pe placa de baza, iar utilitarul MemOK! incarca setarile sigure necesare functionarii. MemOK! rezolva si problemele in cazul folosirii unei memorii stricate sau instabile, si e disponibil pe noile platforme ASUS Rampage II Gene, Maximus II Gene, Crosshair III Formula.

  ASUS ROG MARS e in prezent cea mai puternica placa video: cu doua GPU-uri NVidia GeForce TX 285, memorie de 4 GB si prima latime de banda de 1024 biti, depaseste cu 23% placile conventionale GTX 295. In plus, placile ROG MARS au o suprafata de racire mai mare cu 65%, ceea ce creste rata de disipare a caldurii cu 20%, asigurand racirea eficienta chiar si in timpul operarii grafice intensive. Produsul va fi disponibil in editie limitata de doar 1000 de unitati, fiecare purtand o serie unica.

  Noua placa video ASUS ROG MATRIX GTX 285 – echipata cu Super Hybrid Engine, indicator hardware pentru monotirizarea nivelului de incarcare a GPU-ului, plus alte inovatii care permit jucatorului sa detina controlul integral asupra activitatii placii video. In cazul in care apare vreo problema, acestia pot actiona rapid un buton Safe Mode care reface automat BIOS-ul.

  ASUS E90 a intrat deja in Cartea Recordurilor drept cel mai rapid laptop din lume. Are un procesor Intel Core 2 Extreme QX9300 si placa video ATI Mobility Radeon HD4870X2, cu 1 GB memorie GDDR3 VRAM.

  Monitorul ASUS 3 D Ready este un full HD ce ofera o rata de improspatare de 120 Hz, dublu fata de cea a monitoarelor obisnuite. Dotarile Full HD 1080p si HDMI, tehnologia Trace Free, timpul de raspuns ultra-rapid de 2ms (GTG) si compatibilitatea cu kit-ul NVidia 3D Vision asigura o claritate perfecta a imaginii.

   Acum este: Mar Dec 18, 2018 11:14 pm