.©ÝobÝ™

Online Gaming Tutorial


  Curatarea monitorului

  Distribuiţi
  avatar
  cyoby
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 113
  Data de inscriere : 25/09/2009
  Varsta : 24
  Localizare : Romania/Vaslui

  Curatarea monitorului

  Mesaj  cyoby la data de Sam Oct 03, 2009 4:47 pm

  Monitorul este confundat de multa lume cu calculatorul. In realitate nu este asa, el doar reda imaginea pentru a asigura o modalitate de a intelege si de a putea lucra cu calculatorul.

  Majoriteatea utilizatorilor are tendinta de a pune degetul pe ecranul monitorului pentru a arata ceva. Acest lucru nu este recomandat, dar cu toate acestea se intampla. Si dupa fiecare deget pus pe ecran raman amprente din cauza grasimii ominiprezente in piele. Aceasta grasime poate deranja pe cel care lucreaza zi de zi la monitor, si provoaca un aspect neplacut atunci cand monitorul este oprit.

  Primul instinct este de a curata monitorul cu ajutoul unei solutii destinate spalarii geamurilor. Nu trebuie sa cazi proada aceste tentatii deoarece efectele ar putea fi ireversibile. Toate monitoarele moderne au depuse pe suprafata vizibila a monitorului diverse pelicule din substante chimice care sa micsoreze reflexiile luminoase si sa miscoreze nivelul de radiatii. Aceste straturi pot fi dizolvate de solutiile corozive.

  Odata distrus acest strat nu poate fi refacut. Rezultatul va fi un monitor cu o imagine urata, cu luminozitate exagerata in unele zone. Daca vrei sa cureti monitorul, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa citesti instructiunile de curatare ale monitorului. Daca nu ai acces la acestea, poti curata monitoul cu o carpa moale inmuiata intr-o solutie de apa cu alcool medicinal in proportie de 9/1. Cu ajutorul acesteia vei putea degresa suprafata monitorului. Imediat dupa aceea va trebui sa stergi ecranul cu o carpa uscata si fina.

   Acum este: Mar Dec 18, 2018 11:14 pm