.©ÝobÝ™

Online Gaming Tutorial


  Castiga Bani Din Click-uri .GARANTAT.,.Inregistreaza-te.~!~

  Distribuiţi

  andrey

  Mesaje : 27
  Data de inscriere : 29/09/2009

  Castiga Bani Din Click-uri .GARANTAT.,.Inregistreaza-te.~!~

  Mesaj  andrey la data de Dum Oct 04, 2009 10:17 am

  ESTE PE LOCUL 1* LA SITURILE PTC.

  BANI PE INTERNET


  Sunt mii de astfel de site-uri care te "platesc" pentru a da click-uri. Nu este deloc adevarat!!! Credeti-ma ca am fost inscris pe mai mult de o suta de astfel de site-uri, si doar cateva m-au platit in mod constant. Nu va inscrieti pe foarte multe PTC-uri pentru ca va pierdeti vremea. Vor disparea unul cate unul si se va alege praful de banii si investitia voastra.
  Tine-ti minte, 98-99% dintre "afacerile online" sunt teapa. Probabilitatea de a lua teapa este in directa proportionalitate cu marimea castigurilor promise.
  Fi-ti inteligenti !
  Doua Situri Care Platesc INSTANT GARANTAT 100% - 100%
  Asta este pe locul 1 din toate plateste cel mai bine :X>>
  http://www.neobux.com/?r=vacanza –
  #################################
  Platesc INSTANT *****$******

  http://www.neobux.com/?r=vacanza –

  https://www.palmbux.com/register.php/constantin16.html

  http://www.prosperbux.com/?r=constantin16

  este cel mai "tare" PTC care a existat vreodata. Are aproximativ 3 mil de membrii si a platit in jur de 5mil de dolari in total. Exista membrii care au castigat mii de dolari, si sunt destul de multi.
  Trebuie sa acumulati 2 dolari inainte sa retrageti banii pe care ii veti primi instantaneu. De altfel nu cred ca trebuie sa mai spun ca trebuie sa va faceti un cont bancar virtual
  Ca Sa castigi banii sa faci bani in fiecare zi apasa pe view adverstisments si dai akolo click pe fiecare link …
  Si ca sa vezi cati bani ai facut apasa pe numele tau de sus din bara .
  Cam Asta e TOT alte informati.
  >>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<< ENTER dupa ce se deschide prima pagina nu complecta nimic apasa pe Sign Up si dupa ce se deschide a doua pagina incepe inregistrarea alege tara si da next si dupa incepi cu datele tale personale ... etc.

  Tipul de cont care trebuie folosit in situatia noastra e: Personal Pro Al doilea care il gasesti la inceput (dupa ce ai apasat pe Sing Up) !


  Contul nu are limite de primire lunare sau anuale. Acest tip de cont este recomandat pentru vânzătorii activi sau pentru cei care au o afacere online. Vei avea de asemenea acees la facilități cum ar fi: Plata în masă, unelete pentru integrare și metode de plată din site-uri web. Limita de primire pentru acest tip de cont este la rata competitiva de 2,5%+0,25$ pe tranzacție.

  Unde îmi găsesc numărul de cont?

  AlertPay,ca și PayPal nu folosește un număr de cont, ci o adresă de e-mail pentru trimiterea și primitul banilor. Toate confirmările sunt trimise pe adresa de email.

  Există vreo taxă la deschiderea unui cont?

  Deschiderea unui cont este absolut gratuită. Taxele sunt aplicate numai la primirea banilor în cont.

  Cum îmi pot încărca contul AlertPay?

  - Transfer bancar
  - Cec- Ordin de plată
  - e-gold
  - e-plată

  AlertPay acceptă cecuri internaționale?

  Da, acceptă cecuri internaționale doar dacă sunt scrise în USD (dolari)

  Cum pot retrage banii din contul AlertPay?

  - Transfer bancar
  - Cec
  - e-gold

  Ce este PIN-ul pentru tranzacții?

  PIN-ul pentru tranzacții este necesar de fiecare dată când este creată o tranzacție. Acesta este un nivel în plus de securitate pentru a preveni transferul banilor din cont fără accordul dumneavoastră.

  Mi-am uitat PIN-ul pentru tranzac-ții, ce să fac?

  Selectează My Profile și dă click pe Password/PIN- Selectează Transaction PIN- Răspunde corect la întrebările de securitate- Introduce noul PIN pentru tranzacții și ai terminat !
  ROMANESC.

  &# `~`~`#& Invata Sa Faci Banii Pe Internet
  Te-ai gandit cum ai putea sa castigi ceva bani fara sa investesti nimic? Solutia e foarte simpla ... din publicitate.Internetul este folosit in mare parte pentru publicitate. Daca cineva are un site si vrea sa-l faca cunoscut, are un produs sau un serviciu de vandut, apeleaza la firme de publicitate on line.Aceste firme sunt platite pentru a face cunoscut respectivul site sau pentru a promova produsele respectivului magazin. Din castigurile lor o parte revine celor care s-au inscris pe site-urile respectivelor firme de publicitate.Ce trebuie sa faceti? In principal navigati pe internet pe anumite site-uri si dati click pe link-urile publicitare pentru care sunteti platiti.Nu va costa nimic, e gratuit, trebuie doar sa te inregistrezi
  INVATA CUM SA CASTIGI BANI PE NET
  Sunt mii de astfel de site-uri care te "platesc" pentru a da click-uri. Nu este deloc adevaurat!!! Credeti-ma ca am fost inscris pe mai mult de o suta de astfel de site-uri, si doar cateva m-au platit in mod constant. Nu va inscrieti pe foarte multe PTC-uri pentru ca va pierdeti vremea. Vor disparea unul cate unul si se va alege praful de banii si investitia voastra.
  Tine-ti minte, 98-99% dintre "afacerile online" sunt teapa. Probabilitatea de a lua teapa este in directa proportionalitate cu marimea castigurilor promise.
  Fi-ti inteligenti !
  Cine vrea sa faca banii pe ent intr-un timp indelungat e metoda foarte simpla ma ajutati si pe mine si eu pe voi cat castig eu castigati si voi daca faceti cu spun io fi atent intri pe situ asta  http://www.traficgarantat.ro/register.php?r=constantin16


  si dai in dreapta sus la [register] si apoi scri numele id tau parola emailu tau sa fie adevarate si apoi undeva mai jos alegi tara si vezi ca dupaia scrie undeva jos akolo REFERAL FOR YOUsau referral > si scri : constantin16 .....trebueis a scri numele asta neaparat.... ca sa creasca banii asa ca sa fim userii amundoi apoi bagi codu al avezi ca trb sa faci exact ca akolo cu litere mari litere miki cifre ... ....astept useri cat mai multi:X:X:si Dupa ce fati Facut Contu Dai LA SECTIUNEA : Linku-ri ^ si dai click pe fiecare sit de akolo si astepti la fiecare in parte cate !!~~~~30 de SECUNDE …si apoi inchizi situ respective la care ai asteptat 30 de secunde si tot asa la fiecare si asta faci numai odata pe zi:X:X:XJb-)

  Si Daca Vrei Sa Vezi Cati Bani Ai Facut Te Uiti In Stanga La o Bara Akolo Si Iti Arata


  Si Inca 2 Siteuri Bune PTC

  Alta Metoda De A Face Bani Pe Internet ~

  Daca vrei sa faci banii pe net intr-un timp indelungat e metoda foarte simpla ma ajutati si pe mine si eu pe voi cat castig eu castigati si voi daca faceti cu spun io fi atent intri pe situ asta


  http://bux3.com/?r=constantin16

  Si dai in dreapta sus la [register] si apoi scri numele id tau parola emailu tau sa fie adevarate si apoi undeva mai jos alegi tara si vezi ca dupaia scrie undeva jos akolo REFERAL FOR YOU si scri : constantin16 .....trebueis a scri numele asta neaparat.... ca sa creasca banii asa ca sa fim userii amundoi apoi bagi codu al avezi ca trb sa faci exact ca akolo cu litere mari litere miki cifre ... ....astept useri cat mai multi:X:X:si Dupa ce fati Facut Contu Dai La Surf ADS si dai click pe fiecare sit de akolo si astepti la fiecare in parte cate !!~~~~30 de SECUNDE …si apoi inchizi situ respective la care ai asteptat 30 de secunde si tot asa la fiecare si asta faci numai odata pe
  Zi


  CAM ATATA ASTA ESTE MUNCA PE CARE O VEI FACE CA SA ITTI CREASCA DOLARI

  CA sa VEZI unde ITI cresc BANI dai LA : Stats si vezi akolo venit ( numai de la 10 $ in sus poti sa scoti banii)


  E FOARTE IMPORTANT SA BAGI LA REFERLAS FOR YOU NUMELE MEU ; constantin16…  !!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Banii pe net intr-un timp indelungat e metoda foarte simpla ma ajutati si pe mine si eu pe voi cat castig eu castigati si voi daca faceti cu spun io fi atent intri pe situ asta


  http://bux.to/?r=constantin16


  si dai in dreapta sus la [register] si apoi scri numele id tau parola emailu tau sa fie adevarate si apoi undeva mai jos alegi tara si vezi ca dupaia scrie undeva jos akolo REFERAL FOR YOU si scri : constantin16 .....trebueis a scri numele asta neaparat.... ca sa creasca banii asa ca sa fim userii amundoi apoi bagi codu al avezi ca trb sa faci exact ca akolo cu litere mari litere miki cifre ... ....astept useri cat mai multi:X:X:si Dupa ce fati Facut Contu Dai La Surf ADS si dai click pe fiecare sit de akolo si astepti la fiecare in parte cate !!~~~~30 de SECUNDE …si apoi inchizi situ respective la care ai asteptat 30 de secunde si tot asa la fiecare si asta faci numai b-)odata pe zi:X:X:X
  CAM ATATA ASTA ESTE MUNCA PE CARE O VEI FACE CA SA ITTI CREASCA DOLARI

  CA sa VEZI unde ITI cresc BANI dai LA : My Stats si vezi akolo venit ( numai de la 10 $ in sus poti sa scoti banii)


  E FOARTE IMPORTANT SA BAGI LA REFERLAS FOR YOU NUMELE MEU ; constantin16…

   Acum este: Mar Dec 18, 2018 11:14 pm