.©ÝobÝ™

Online Gaming Tutorial


  ~SelGarden !!!~

  Distribuiţi
  avatar
  cyoby
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 113
  Data de inscriere : 25/09/2009
  Varsta : 24
  Localizare : Romania/Vaslui

  ~SelGarden !!!~

  Mesaj  cyoby la data de Vin Sept 25, 2009 10:56 pm

  HERE SITE
  Despre noi

  Moto…Cine planteaza o gradina, planteaza fericire. Proverb chinezesc  La multe popoare se intalneste numele de Paradis atribuit gradinilor. Termenul defineste plastic atributia lor: repaus, placere, relaxare, ceea ce reprezinta apogeul fericirii omenesti.


  Prin existenta lor pe un anumit teritoriu, spatiile verzi imprima acestuia o deosebita valoare decorativa, apreciata prin satisfactia ce o realizeaza omul fata de vegetatia arborescenta, arbustiva, floricola ori ierbacee care da impresia unui lucru bine organizat si se subordoneaza in mod armonios intregului, pentru a pune in evidenta frumusetea.


  Marele iubitor al naturii, J.J.Rousseau, in oda sa entuziastica inchinata naturii, afirma ,,Copacii, arbustii si plantele sunt podoaba si vestmantul pamantului.,,  Suntem o echipa de profesionisti care iubesc natura si considera ca fiecare spatiu verde nou aparut este o provocare prin care dorinta de a realiza un mediu linistitor, armonios, poate sa creeze o oaza de verdeata in cenusiul stresului cotidian
  HERE SITE

   Acum este: Mar Dec 18, 2018 11:15 pm